Antin Infrastructure Partners förvärvar Consilium Safety Group

21 november 2023

Wigge & Partners har agerat som lokalt ombud för Antin Infrastructure Partners, ett av världens ledande investmentbolag inom infrastruktur, i samband med förvärvet av Consilium Safety Group, en grupp som fokuserar på att tillhandahålla och underhålla verksamhetskritisk infrastruktur på mycket krävande och reglerade slutmarknader. Med närvaro i över 55 länder, har gruppen en installerad bas på 75 000 brand-, flam- och gasdetekteringssystem inom marin-, transport-, energi- och byggsektorerna och gruppen driver ett omfattande globalt underhållsnätverk som stöder säkerhet och kontinuitet i sina kunders verksamhet. Transaktionen är villkorad av sedvanliga myndighetsgodkännanden.

Läs mer https://www.antin-ip.com/media/our-news/antin-acquire-consilium-safety-global-leader-safety-management-infrastructure

Teamet från Wigge & Partners bestod av Michael Wigge (partner), Anders Morén (partner), Magnus Schmauch (senior counsel), Julia Conzen (associate), Fredrik Arvebratt (associate), Ingrid Jacobson (associate), Malcolm Hamilton (associate) och Sara Jafri (associate).