Louise Sörelind befordrad till Counsel

11 juli 2022

Wigge & Partners är stolta att presentera Louise Sörelind som ny Counsel

Louise Sörelind är verksam inom praktikområdet Företagsöverlåtelser och Private Equity. Louise Sörelind började sin resa på Wigge & Partners i april 2021 och kom då närmast från E&Y Law men har även gedigen erfarenhet av transaktionsjuridik från andra advokatbyråer i Stockholm.

M&A-verksamheten på Wigge & Partners har haft en stark utveckling de senaste åren och flyttat fram sina marknadspositioner. Genom att utse Louise till Counsel inom M&A skapar vi ett ännu starkare team och ett mer mångfacetterat erbjudande. Louise är en mycket kompetent och omtyckt kollega och står för ett modernt ledarskap. Vi är glada för att hon vill vara med på Wigge & Partners fortsatta resa och utveckla vårt erbjudande inom M&A ännu mer, kommenterar Henrik Wenckert, ansvarig för verksamhetsgruppen Företagsöverlåtelser och Private Equity på Wigge & Partners.

Det känns spännande och roligt att kliva in i rollen som Counsel. Det händer mycket både inom Wigge & Partners och på marknaden, och jag ser fram emot att vara med och utveckla M&A-verksamheten och Wigge & Partners erbjudande, säger Louise Sörelind

Louise befordras till Counsel från den 1 juli 2022.

Team

Praktikområden