Rekrytering

Vi letar alltid efter nya talanger och engagerade människor

Vi bygger vår byrå långsiktigt och är alltid nyfikna på nya, engagerade talanger. Om du delar vår ambition och vision och vill bli affärsjurist på Wigge & Partners; fyll i vår ansökan HÄR och skicka med meritförteckning och relevanta betyg, så tar vi kontakt med dig.

Vill du veta mer om att arbeta på Wigge & Partners är du välkommen att kontakta vår rekryteringsansvarige partner Anders Morén.Studerar du juridik?

… och är nyfiken på hur det är att arbeta som affärsjurist på Wigge & Partners? Vi delar gärna med oss av våra tips och erfarenheter över en kaffe på vårt kontor. Vi erbjuder även sommarpraktik. Klicka HÄR för att komma i kontakt med oss via e-post.

Uppsatspraktik
Som uppsatspraktikant hos oss blir du placerad inom en arbetsgrupp och deltar i det dagliga arbetet. Du blir även tilldelad en fadder och har löpande möjlighet att bolla praktiska och juridiska frågor och funderingar. Ta chansen att få tillgång till erfaren expertis och praktisk vägledning samtidigt som du får en inblick i hur det är att arbeta för en ledande boutiquebyrå. Om du önskar göra uppsatspraktik hos oss; fyll i vår ansökan HÄR och skicka med meritförteckning och relevanta betyg, så tar vi kontakt med dig.

Lediga tjänster

Vi söker Kapitalmarknads- och M&A-jurister. Klicka här för att ansöka


Kontakt

Ansökan