Wigge är en modern advokatbyrå där entreprenöriell drivkraft och engagemang kombineras med solid juridisk kunskap, lyhördhet och en sund företagskultur. Vi är en mycket välrenommerad legal rådgivare inom våra praktikområden, där vi rådger våra klienter i att fatta välinformerade och hållbara affärsbeslut och bistår i genomförandet av effektiva förhandlingar under hela transaktionsprocessen. Detta kallar vi ”Excellence in Transactions”.

HUR VI ARBETAR

På Wigge arbetar vi i små, dedikerade team anpassade för varje ärende där en erfaren partner tar en ledande roll i varje projekt. Vi är ofta involverade som rådgivare under hela transaktionsprocessen, från tidig strategisk planering av affärsvillkor, strukturöverväganden och förhandlingar till formalisering och ingående av avtal. Eftersom vi är verksamma inom branscher med hög transaktionsvolym har vi en omfattande förståelse för inte bara för de juridiska aspekterna utan också för trender och marknadspraxis.

LÅNGSIKTIGA RELATIONER

Nyckeln till vår framgång är människorna vi omger oss med. Vi väljer våra klienter och medarbetare noggrant och investerar betydande resurser i att bygga långsiktiga relationer baserade på förtroende och integritet.

VÅR HISTORIA

Wigge grundades 2015 av fem partners från en av Sveriges ledande fullservicebyråer. Sedan starten har vi upplevt betydande tillväxt och är idag över 50 medarbetare, varav tio partners. Vi är övertygade om att en av våra styrkor är vår starka drivkraft att skapa och upprätthålla en välkomnande och hållbar företagskultur samtidigt som vi levererar juridisk rådgivning av högsta kvalitet.

 • +35%

  ÅRLIG ÖKNING
  ANTAL ANSTÄLLDA

 • +20%

  ÅRLIG
  OMSÄTTNINGSTILLVÄXT

 • +100

  TRANSAKTIONER PER ÅR
  (ANTAL AFFÄRER)

 • +100

  MILJARDER SEK
  TOTALT TRANSAKTIONSVÄRDE

Nyheter

Fler nyheter